Waarom coaching? Omdat je soms vastloopt in vragen die je hebt, twijfels bijv. over of die baan wel echt bij jou past of je raakt overprikkeld door alles wat op je afkomt. We leven in een tijd waar veel nadruk ligt op presteren, waar alles snel lijkt te (moeten) gaan, waarin we overspoeld worden door een hoeveelheid aan informatie. Soms is het goed om dan even pas op de plaats te maken en af te wegen wat nou écht belangrijk voor je is. Het kan fijn zijn om dat met iemand te doen die je niet direct kent. Die jou handvatten kan bieden of wellicht een spiegel voor kan houden, maar vooral die met jou kijkt naar de mogelijkheden om je beter in je vel te gaan voelen.

Het is belangrijk dat je een klik voelt met mij als coach, je veilig voelt om de gesprekken aan te gaan. Daarom is een kennismakingsgesprek de eerste stap, vrijblijvend en gratis. Ik kan daarin meer vertellen over hoe ik werk en jij kan daarin aangeven wat je zoekt, waar je aan zou willen werken. Meer informatie

Wat kan je van mij verwachten als coach? Ik zal samen met jou helder proberen te krijgen wat voor jou nou echt belangrijk is, waar je gelukkig van wordt en welke stappen er dan zijn te zetten. Je kan van mij eerlijkheid en oprechtheid verwachten, intuïtief meevoelen, meedenken maar ook dat ik jou aan het werk zet, want uiteindelijk wil jij iets veranderen en niet alleen een luisterend oor.

De coaching kan ondersteund worden met Schüssler celzouten, Bloesem remedies of spagyriek om beter in een fysieke of emotionele balans te komen, als daar behoefte aan is. Het mentale welzijn is van belang voor het fysieke welzijn. Het een kan je niet los van het ander zien. Niet lekker in je vel zitten, veel in je hoofd zitten geeft ook vermoeidheid, concentratie problemen etc. Het kan nodig zijn om naast het komen tot inzichten, ook de fysieke kant te ondersteunen waardoor veranderingen op gang kunnen komen.

Kijk voor meer informatie https://coaching.praktijkdewittekater.nl/