Wat kan aromatherapie betekenen? Essentiële oliën kunnen op vele manieren bijdragen aan een prettiger gevoel, zowel fysiek als mentaal. Zeker in deze tijd voelen veel mensen spanning, stress en zich bij tijd en wijle ongelukkig. Door de spanning ontstaan vaak fysieke klachten waarbij de oliën ondersteuning kunnen bieden. Zo kunnen essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen waardoor de doorbloeding beter verloopt, nek -en of schouderpijnen verminderen. Essentiële oliën kunnen het immuunsysteem stimuleren en letterlijk de lucht klaren.

Ik stel individuele aroma recepten samen afgestemd op jouw specifieke behoefte. De olie kan gemaakt worden zodat deze thuis verdampt kan worden of in een inhaler geplaatst kan worden zodat de geur altijd meegedragen kan worden. Het recept kan ook op een basisolie bereid worden voor massages.

Ik werk met verschillende merken zoals Tisserand, biolologische oliën van Volatile (de Levensboom) en Chi, Florihana, Aromed, Primavera, Farfalla. Ik ben niet gebonden aan één merk, ik kies de merken die mijn inziens mooie, goede, biologische oliën verkopen.

Benieuwd wat essentiële oliën voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op info@praktijkdewittekater.nl of 06-5104 3311. In verband met de praktijk kan ik niet altijd gelijk de telefoon beantwoorden, maar spreek een bericht in en u wordt teruggebeld. De afspraak zal in de praktijk zijn op Hekendorpse Buurt 5, Hekendorp.

Consult aromatherapie

Gedurende een consult van ongeveer 30 min. wordt in kaart gebracht waar je de olie voor wilt gebruiken zodat op basis daarvan een recept kan worden gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met bijv. allergieën, medicatie etc. Natuurlijk kan je hierbij zelf de olie ervaren om tot een juiste samenstelling te komen.

Los consult aromatherapie: 25 euro

Prijzen olie

De essentiële oliën waar ik mee werk zijn 100% puur essentiële olie, zoveel mogelijk van biologische oorsprong.

5 ml. essentiële olie volgens recept om bijv. te verdampen of in bijv, 100 ml basisolie te mengen 12,50 euro

Essentiële olie gemengd op 50ml. basisolie klaar om op de huid aan te brengen 17,50 euro

Essentiële olie gemengd op 50ml. hydrolaat als spray of om te verdampen 17,50 euro.