Wat kan aromatherapie betekenen? Essentiële oliën kunnen op vele manieren bijdragen aan een prettiger gevoel, zowel fysiek als mentaal. Zeker in deze tijd voelen veel mensen spanning, stress en zich bij tijd en wijle ongelukkig. Door de spanning ontstaan vaak fysieke klachten waarbij de oliën ondersteuning kunnen bieden. Zo kunnen essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen waardoor de doorbloeding beter verloopt, nek -en of schouderpijnen verminderen. Essentiële oliën kunnen het immuunsysteem stimuleren en letterlijk de lucht klaren.

Ik stel individuele aroma recepten samen afgestemd op jouw specifieke behoefte. De olie kan gemaakt worden zodat deze thuis verdampt kan worden of in een inhaler geplaatst kan worden zodat de geur altijd meegedragen kan worden. Het recept kan ook op een basisolie bereid worden voor massages.

Ik werk met verschillende merken zoals Tisserand, biolologische oliën van Volatile (de Levensboom) en Chi, Florihana, Aromed, Primavera, Farfalla. Ik ben niet gebonden aan één merk, ik kies de merken die mijn inziens mooie, goede, biologische oliën verkopen.

Benieuwd wat essentiële oliën voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op info@praktijkdewittekater.nl of 06-5104 3311. In verband met de praktijk kan ik niet altijd gelijk de telefoon beantwoorden, maar spreek een bericht in en u wordt teruggebeld. De afspraak zal in de praktijk zijn op Hekendorpse Buurt 5, Hekendorp.