Praktijk de Witte Kater van start

Praktijk de Witte Kater gaat 1 september 2017 van start.

Trots en blij start ik mijn eigen praktijk 1 september 2017.

Van kinds af aan ben ik gek op dieren en alles wat leeft. Het verbaasde zo goed als niemand, dat ik het roer een paar jaar geleden omgooide en een opleiding natuurgeneeskunde voor dieren ging volgen. Als kind opgegroeid met natuurgeneeskunde, wilde ik vanaf de Havo de opleiding natuurgeneeskunde gaan volgen, destijds nog in Hilversum en op mensen gericht. Daarvoor werd ik te jong geacht en achteraf ben ik daar wel en tegelijkertijd niet blij om. Blij, omdat ik zoveel andere dingen heb mogen doen, zoveel ervaring heb mogen op doen die ik anders wellicht had gemist. Niet blij, omdat ik anders al zoveel meer had kunnen doen op natuurgeneeskundig vlak. Het is een heel boeiend vakgebied waarin zo ontzettend veel te leren en te ontwikkelen is, dat ik soms het gevoel heb tijd tekort te komen.

Na een 3-jarige opleiding veterinaire natuurgeneeskunde in Breda, ga ik met mijn Praktijk de Witte Kater beginnen. Tijdens de opleiding heb ik al vele dieren mogen behandelen, wat mij iedere keer bevestigde dat mijn keuze voor de natuurgeneeskunde, een voor mij juiste keuze is. Ontwikkeling en leren is een doorlopend proces en ik zal mij dan ook komende jaren blijven ontwikkelen om mijn praktijk zo goed mogelijk te voeren.

Welkom bij Praktijk de Witte Kater.

Monique Born

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *