Touch for Health

Afgelopen weekend heb ik de eerste cursus Touch for Health gevolgd. Het waren drie heerlijke en hele leerzame dagen met dank aan Paulien de Roos van Chi-Libra en groep mede-cursisten. De volgende cursussen staan al in de agenda.

Touch for Health is een methode om disbalans in het lichaam op te sporen door middel van spiertesten. Vervolgens wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd met correctietechnieken. Touch for health is de basis van de kinesiologie en verenigd oosterse en westerse behandelmethoden. De cursussen zijn humaan gericht, dus op het werken met mensen. Ik zal binnenkort ook de speciale nascholing voor kinesiologie bij dieren gaan volgen om deze mooie methode in mijn praktijk te kunnen inzetten.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *