Praktijk de Witte Kater nu ook Aromatherapie voor mensen

Aromatherapie voor mensen

Afgelopen jaar heb ik besloten mijn kennis en ervaring op het gebied van essentiële oliën ook in te gaan zetten voor mensen. Door de dieren kom ik met diereigenaren in contact die soms zelf ook wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Zeker in deze corona tijd ervaren velen van ons spanning en soms ook verdriet. De spanning leidt soms tot fysieke klachten. Essentiële kan dan een steuntje in de rug geven.

Door het werken met de dieren, een gedegen opleiding aromatherapie voor dieren als onderdeel van de natuurgeneeskundige opleiding, de vele nascholingen en een grote passie voor de oliën heb ik besloten een diploma te behalen voor humane aromatherapie. Vanaf de zomer kunnen mensen nu ook bij de praktijk terecht voor een olie op maat. Naar aanleiding van ons gesprek stel ik een olie samen op basis van de aangegeven behoefte. Ik werk met diverse merken die biologische essentiële oliën aanbieden van goede kwaliteit, het liefst van bedrijven die ook nog met hart de olie produceren.

Wil je weten wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Mail info@praktijkdewittekater.nl of bel 06-5104 3311

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *